Hårbehandlingar

Varje behandling börjar med en nogrann konsultation av ditt hårför att komma fram till den hårbehandling som kommer att passa dig och ditt hår.

KLIPPNING
Klipper kreativt och formar ditt hår efter önskemål. Utgår från ditt hårs struktur, ansiktsform och stil för en hållbar klippning. Klipper både herrar, damer, barn och ungdomar.

ÖRTFÄRGNING
Håret färgas med örter och vatten. Blandningarna är unika just för dig och resultatet utgår ifrån ditt hårs utgångsläge och förutsättningar.
Örterna fördjupar och nyanserar ditt hår till ett härligt glansigt och friskt hår.
Det går att mörka ner ditt hår ungefär ett steg. Örter ger inte ett heltäckande resultat, vilket gör att du får ett levande hår med skiftningar och en utväxt som inte blir markant.
Verkningstid cirka en timme.

UPPLJUSNING MED LERA
Ett skonsamt och effektivt sätt att ljusa upp ditt hår är att använda bl.a. vulkanlera. Det ljusar upp 1-3 steg beroende på ditt hårs utgångsläge. Leran rensar samtidigt bort kemikalier så att ditt hår blir mer följsamt och mottagligt för behandlingen.
Resultatet ger ett "solkysst" hår med mycket lyster.
Verkningstid cirka en timme.

FÄRGTVÄTT
En lättare nyansering av håret med örter som ger ditt hår lyster och glans. Det görs i samband med schamponering och fungerar på både ljust och mörkt hår.

RASULTVÄTT
Vulkanlera kan användas som inpackning eller för att rensa bort kemikaliska rester i håret. Det gör håret mer mottagligt för färgbehandlingar och rekommenderas tillsammans med en förstagångsfärgning för ett bättre resultat.

I alla hårbehandingar ingår en avslappnande huvudmassage/shiatsu.
Under verkningstiden sitter du och njuter av en god kopp ekologiskt kaffe eller te, läser eller bara vilar.

Att tänka på
För dig som har mer än hälften grått hår, ring gärna för rådgivning innan tidsbokning.
Finns det misstankar om allergi mot naturliga ingredienser eller liknande, fråga efter pricktest före behandling. Extra tid för pricktest bokas i förväg.

Före      |       Efter