Hårprodukter

Ekologisk hårvård innebär att man utesluter produkter med giftiga kemikalier.
Jag vill erbjuda så bra hårvårds- och stylingprodukter som möjligt , samt att produkterna är så naturliga som möjligt och bra för miljön.
Jag försöker följa Grön salongs rekommendationer.


För fint till normalt hår. Doftfri.
Schampo med guarkärnmjöl som verkar vårdande och ger volym till håret. Ekologisk jojobaolja lugnar irriterad hårbotten och motverkar t.ex. mjäll. Passar fina till normala hår, hår som behöver fukt utan att bli för tunga. Passar bra för dig som är känslig mot dofter.

Uppfriskande schampo som ger ditt hår ordentligt med volym. Xantangum som utvinns ur majs samt salvia ger en djuprengörande och luftig känsla. Doftar fräscht av citrusträd och myntablad. Vi rekommenderar att man använder tillhörande balsam nr 04. Innehåller eterisk olja.

Balsam med mjukgörande ekologisk avokadoolja samt ekologisk aloe vera och E-vitamin som skyddar och ger glans. Passar bra för dig som är känslig mot dofter, Doftfri.


Balsam med mjukgörande ekologisk avokadoolja samt ekologisk aloe vera och E-vitamin som skyddar och ger glans. Precis som schampo nr 04 innehåller balsam nr 04 salvia som behåller luftigheten i håret. Fräsch doft av citrusträ och myntablad. Innehåller eterisk olja.

En giftfri deodorant - parfymfri